e-naplo
Alföldi ASzC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola
Menü
Tovább a tartalomra
Kezdőlap
Dokumentumok
Közérdekű adatok
SzMSz, házirend, IBSz
Pedagógia program
Munkatervek, beszámolók
Szintvizsga
Iskolánk
Az iskolánk története
Névadónk
Bemutatkozunk
Elérhetőség
Tanáraink
Fogadóórák
Osztályfőnökök
Tanműhelyek/labor
Élelmiszervizsgáló laboratórium
Sütő– és cukrásztanműhely
Hústanműhely
Sportcsarnok
Könyvtár
Csengetési rend
Orvosi rendelő
Menza
Kollégiumi lehetőségek
Programok
Éves rendezvény terv
Aktuális események, hírek
Beszámolók eseményekről
2020/21. tanév
2020. Szeptember
2020. Október
2020. November
2020. December
2021. Január
2021. Február
2019/20. tanév
2019. szeptember
2019. október
2019. november
2019. december
2020. január
2020. február
2020. március
2020. április
2020. május
2020. Június-július
2018/19. tanév
2018. szeptember
2018. október
2018. november
2018. december
2019. január
2019. február
2019. március
2019. április
2019. május
2019. június
2017/18. tanév
2017. szeptember
2017. október
2017. november
2017. december
2018. Január
2018. Február
2018. Március
2018. Április
2018. Május
2018. Június
2016/17. tanév
2016. szeptember
2016. október
2016. november
2016. december
2017. január
2017. február
2017. március
2017. április
2017. május
2017. június
2015/16. tanév
2015. szeptember
2015. október
2015. november
2015. december
2016. Január
2016. február
2016. március
2016. április
2016. május
2016. június
2014/15. tanév
2014. szeptember
2014. október
2014. november
2014. december
2015. január
2015. február
2015. március
2015. április
2015. május
2015. Június
Szakmák éjszakája
Virsli, kolbász, szalonna
A liszttől a kenyérig és azon is túl
Ki tud többet az élelemről?
Volt is, lesz is – pék, hentes, cukrász
Ízek, színek, illatok
Készítsd el a reggelidet! 1.
Készítsd el a reggelidet! 2.
Készítsd el a reggelidet! 3.
Készítsd el a reggelidet! 4.
Készítsd el a reggelidet! 5.
Készítsd el a reggelidet! 6.
Iskolánk 60 éves!
Szakmatörténeti kiállítás 2020
Képzéseink
Képzéseink bemutatása
Beiskolázási programok
Aktuális beiskolázási információk
Jelentkezési lap
Mesterképzés
Felnőttképzés
Felnőttoktatás
Termékeink
Kenyerek
Zsemle
Kalácsok
Péksütemények
Omlós péksütemények
Leveles péksütemények
Reform termékek
Zöld nyom
Ökoanyu ötletei
Nemzetközi kapcsolat
Nemzetközi kapcsolataink / international relations
Átjárhatósági program
Partnereink
Aktuális
Beszámolók
A 2019/20-as tanévben
A 2018/19-es tanévben
A 2017/18-as tanévben
A 2016/17-es tanévben
A 2015/16-os tanévben
A 2014/15-ös tanévben
Leonardo, Erasmus+ 2014/15.
“Határtalanul” 2014/15.
A 2013/14-es tanévben
Pályázatok, projektek
Esélyt a középiskolás tehetségnek
MVM Okosbútor
GINOP-6.2.3-17-2017-00022
TÁMOP 3.1.4.C-14
SZAKI díj
TIOP-1.2.3
HÍD program
Nemzeti Tehetség Program
Arany János Koll. Szakisk. Prog.
Miért jó!?
Program
Kirándulás
Alapítvány
Ismertető
Közhasznúsági jelentés
Rendelkező nyilatkozat
Ösztöndíj
Archívum (fotók, filmek)
2020-2021. tanév
2020. Szakmatörténeti kiállítás képei
2019-2020. tanév
2020. Szalagtűzés és szalagavató bál képei
2019. Karácsonyi műsor és eredményhirdetések képei
2019. Karácsonyi sütiverseny és tárlat képei
2019. Sport- és egészségnap képei
2018-2019. tanév
Szakma Sztár 2019.
2019. Diáknap képei
2018. Adaptációs napok képei
2018. Gólya avatás képei
2017-2018. tanév
2018. Ballagás képei
2018. Diáknap képei
2017. Gólya avatás képei
2016-2017. tanév
2017. Brest – Franciaország
2017. Húsfeldolgozó SZKTV képei
2017. Finn oktatók látogatása iskolánkban
2017. Regionális Húsipari Verseny és húsbolti gyakorlat
2017. Folyik a felkészülés az SZKTV-re
2016. Karácsonyi ünnepség képei
2016. Karácsonyi sütiverseny képei
2016. Ökoiskolai program tök faragás
2016. Iskolánk 60 éves ünnepségének képei
2016. Ökoiskolai program faültetés képei
2016. Hagyományőrző verseny képei
2015-2016. tanév
2016. Állattenyésztési napok képei
2014-2015. tanév
2015. Arany János KSzP kirándulás képei
2015. “Határtalanul” kirándulás képei
2015. Erasmus+ bemutató nap képei
2010-2013. évek
2015. Erasmus+ bemutató nap képei