Speciális-Mentes sütőiperi termékkészítő
Szakmaleírás
A speciális-mentes sütőipari termékkészítő kenyereket, péksüteményeket, kalácsokat, pogácsákat stb. készít olyan alapanyagokkal és eljárásokkal, amelyek kielégítik a speciális étrendet követő (cukorbeteg, gluténérzékeny, ételallergiás stb.) fogyasztók igényeit.
A speciális-mentes sütőipari termékkészítőnek a szakmai ismereteken kívül szüksége van állóképességre, kézügyességre, jó mozgáskoordinációra, és fontos, hogy tudjon és szeressen csapatban dolgozni.
Mindazoknak ajánljuk, akik szeretnek sütni, érdeklődnek az élelmiszerek előállítása iránt, szeretnének olyan termékeket alkotni, amelyekre a fogyasztóknak (vagy családtagjaiknak) naponta alapvető élelmiszerként szüksége van.
Képzési leírás:
A képzés időtartama: 300 óra
Oktatás heti 3 alkalommal, esti munkarendben.
Jelentkezni lehet alapfokú végzettséggel valamint a sütőipari területen szerzett minimum 3 év gyakorlattal