Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sütő- és cukrászipari szakember

Sütő- és cukrászipari szakember

Szakmaleírás

A sütő-és cukrászipari szakember magas szintű, korszerű ismeretekkel rendelkezik a pék és cukrász szakma területén. Követi a folyamatosan változó nemzetközi sütő- és cukrásztrendeket, és képes arra, hogy folyamatosan képezze magát.  Pékekkel és cukrászokkal együtt dolgozva kenyeret, péksüteményeket süt, tortákat, süteményeket készít és díszít.

A sütő-és cukrászipari szakembernek a szakmai ismereteken kívül szüksége van rugalmasságra, jó állóképességre, kézügyességre, ízérzékelésre; és fontos, hogy tudjon és szeressen csapatban dolgozni.

Mindazoknak ajánljuk, akiket érdekel az édességek, a sütemények, a kenyérfélék és péksütemények előállítása.

 

Képzési leírás:

A képzés időtartama: 500 óra

Oktatás heti 3 alkalommal, esti munkarendben.

Jelentkezni lehet alapfokú végzettséggel

Image